ANWB Hack Camp

Samen met UtrechtInc organiseert de ANWB voor het eerst een ANWB Hack Camp. Tijdens deze Hackathon, van 9 tot en met 11 juni, wordt 48 uur lang gewerkt aan innovatieve oplossingen die onze leden verder kunnen helpen.

Alle teams krijgen toegang tot data van de ANWB. Ze bouwen gezamenlijk aan apps, websites en concepten die impact hebben op mobiliteit en vrijetijdsbesteding. Deelnemers maken kans op mooie prijzen en overnachten op de ‘pop-up camping’ op het hoofdkantoor.

Oplossingen voor mobiliteit en vrije tijd
De ANWB wil zorgen dat haar 4,4 miljoen leden in vrijheid en met plezier onderweg kunnen zijn. Dat gaat lang niet altijd vanzelf. De ANWB is daarom op zoek naar goede ideeën en schakelt hackers in om slimme oplossingen te bedenken op het gebied van mobiliteit en vrije tijd. Er doen studenten en IT-professionals mee, zoals developers, designers, marketeers, data scientists en business experts.

Doe jij ook mee?
Los jij op basis van data het fileprobleem op? Of bedenkt jouw team de nieuwste app voor fietsliefhebbers? Hack mee en maak impact! Meer informatie vind je op www.anwbhackcamp.nl.

Wat kun je winnen?
1e prijs: Gadget of reischeque t.w.v. € 1.000 per teamlid (incl. kansspelbelasting)
2e prijs: Gadgets t.w.v. in totaal € 1.000 voor het gehele team
3e prijs: Dagje mee met de Wegenwacht voor ieder teamlid